Извршен контролен програмски надзор врз операторот Сигнал-Нет

image_pdfimage_print

Скопје, 06 април 2021г. – Врз операторот Сигнал-Нет од Куманово, Агенцијата изврши контролен програмски надзор за да утврди дали операторот постапил по мерката јавна опомена упатена заради реемитување на програмски сервиси кои не се регистрирани во Агенцијата, согласно член 141 од ЗААВМУ.

Надзорот покажа дека операторот Сигнал-Нет во целост постапил по решението упатено од Агенцијата.

Извештајот е достапeн на линкот:

Сигнал-Нет – (член 141 од ЗААВМУ) – 05.04.2021Accessibility

Accessibility