Редовен програмски надзор врз операторот Бив Пирамида

image_pdfimage_print

Скопје, 04.06.2021 – За обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите, извршен е редовен програмски надзор врз операторот Бив Пирамида од Делчево.

Со извршениот програмски надзор не се констатирани прекршувања.

Извештајот е достапен на следниот линк:

Бив Пирамида – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 04.06.2021Accessibility

Accessibility