Редовен програмски надзор врз операторот Неотел

image_pdfimage_print

Скопје, 16.06.2021г. – За обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите, извршен е редовен програмски надзор врз операторот Неотел од Скопје.

Со извршениот програмски надзор не се констатирани прекршувања.

Извештајот е достапен на следниот линк:

Неотел – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 16.06.2021

 Accessibility

Accessibility