Контролен програмски надзор врз операторот Кабел од Струмица

image_pdfimage_print

Скопје, 22 јуни 2021 година – Со цел да се утврди дали операторот Кабел од Струмица, постапил по Решението за јавно опоменување и за исклучување на реeмитувањето на спорниот програмски сервис во рокот определен за истото, извршен е контролен програмски надзор.


Надзорот покажа дека во целост е постапено по упатеното Решение.

Извештајот од надзорот е достапен на линкот:

Кабел (член 141 од ЗААВМУ) – 22.06.2021

 Accessibility

Accessibility