Контролен програмски надзор врз операторот Антена АС КТВ

image_pdfimage_print

Скопје, 28 јуни 2021 – Врз операторот на јавна електронска комуникациска мрежа Антена АС КТВ од Кичево, Агенцијата изврши контролен програмски надзор за да утврди дали е постапено по претходно изречената мерка-опомена, за реемитување на програмски сервиси кои не регистрирани во Агенцијата.

Надзорот покажа дека операторот во целост постапил по претходно изречената мерка.

Извештајот од контролниот програмски надзор е достапен на следниот линкAccessibility

Accessibility