Редовен програмски надзор врз давателот на АВМУ по барање А1 Македонија

image_pdfimage_print

Скопје, 09 јули 2021 – За обврските коишто се однесуваат на пренесување на кинематографски дела, заштита на малолетните лица и промоција на производство и пристап до европски дела, извршен е редовен програмски надзор врз  давателот на АВМУ по барање А1 Македонија од Скопје.

Со извршениот програмски надзор не се констатирани прекршувања.

Извештајот е достапен на следниот линк:

А1 Македонија – (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 09.07.2021Accessibility

Accessibility