Редовен програмски надзор врз операторот Вива Нет

image_pdfimage_print

 Скопје, 19 август 2021 – За обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите, редовен програмски надзор е извршен врз Вива Нет од Берово.

При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештајот е достапен на линкот:

Вива Нет – (член 64 став 2 и член 141став 13 од ЗААВМУ) – 19.08.2021Accessibility

Accessibility