Редовен програмски надзор врз операторот Мултимедиа – Нет

image_pdfimage_print

Скопје, 31 август 2021 година – Редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите е извршен врз Мултимедиа – Нет ДОО Скопје.

При надзорот не е констатирано прекршување.

Извештајот од извршениот надзор е достапен на линкот:

Мултимедиа – Нет (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 31.08.2021Accessibility

Accessibility