Контролен програмски надзор врз операторот Кабел-Нет

image_pdfimage_print

Скопје, 03 септември  2021 – Врз операторот на јавна електронска комуникациска мрежа Кабел-Нет од Струмица Агенцијата изврши контролен програмски надзор за да утврди дали е постапено по претходно изречената мерка-опомена, за реемитување на програмски сервиси кои не се регистрирани во Агенцијата.

Надзорот покажа дека операторот во целост постапил по претходно изречената мерка.

Извештајот од контролниот програмски надзор е достапен на следниот линк.Accessibility

Accessibility