Редовен програмски надзор врз операторот Македонски Телеком

image_pdfimage_print

Скопје, 09 септември 2021 – Редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите е извршен врз Македонски Телеком од Скопје.

Со надзорот е констатирано дека операторот постапил согласно законските обврски.

Извештајот од извршениот надзор е достапен на линкот

Македонски Телеком – (член 64 сатв 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 09.09.2021Accessibility

Accessibility