Редовен програмски надзор врз операторот Дрим Сат ИПТВ

image_pdfimage_print

Скопје, 16 септември 2021 – Редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите е извршен врз Дрим Сат ИПТВ од с.Чегране Гостивар.

Со надзорот е констатирано дека операторот постапил согласно законските обврски.

Извештајот од извршениот надзор е достапен на линкот:

 Дрим Сат ИПТВ – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 16.09.2021Accessibility

Accessibility