Редовен програмски надзор врз операторот Тотал ТВ

image_pdfimage_print

Скопје, 27 октомври 2021 – Редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите е извршен врз операторот Тотал ТВ.

Со надзорот е констатирано дека операторот постапил согласно законските обврски.

 Извештајот од извршениот надзор е достапен на линкот:

Тотал ТВ – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 27.10.2021Accessibility

Accessibility