Редовен програмски надзор врз операторот Неотел

image_pdfimage_print

Скопје, 24 ноември 2021 – Редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите е извршен врз операторот Неотел.

Со надзорот е констатирано дека операторот постапил согласно законските обврски.

Извештајот од извршениот надзор е достапен на линкот:

Неотел – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 24.11.2021Accessibility

Accessibility