Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици – четврти квартал од 2021 година

image_pdfimage_print

Скопје, 14.01.2022г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработено истражување за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици, за четвртиот квартал од 2021 година.

Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците, за четвртиот квартал од 2021 година, можат да се преземат на следниот линкAccessibility

Accessibility