Редовен програмски надзор врз операторите Нафи и Беко и Дрим Сат ИПТВ

image_pdfimage_print

Скопје, 15 февруари 2022 – За обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите, извршен е редовен програмски надзор врз операторите Нафи и Беко од Гостивар и Дрим Сат ИПТВ од Гостивар.

При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештаите се достапни наследните линкови:

Нафи и Беко – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 14.02.2022

Дрим Сат ИПТВ – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 14.02.2022Accessibility

Accessibility