Редовен програмски надзор врз операторот Сигнал-Нет

image_pdfimage_print

Скопје, 06 мај 2022 – За обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите, извршен е редовен програмски надзор врз операторот Сигнал-Нет од Куманово.

При надзорот не се констатирани прекршувања на обврските од ЗААВМУ.

Извештајот е достапен на линкот:

Сигнал-Нет – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 06.05.2022Accessibility

Accessibility