Мерка јавна опомена за операторот Антена АС КТВ

image_pdfimage_print

Скопје, 30 мај 2022 – На 21-та седница одржана на 27 мај 2022 година, Советот на Агенцијата изрече мерка јавна опомена на операторот Антена АС КТВ од Кичево поради реемитување на програмскиот сервис „Russia Today Documentary“ кој не е опфатен со потврдата за регистрација на програмски сервиси издадена од Агенцијата.

Мерката јавна опомена е достапна на линкот:

Антена АС КТВ (член 141 од ЗААВМУ) – 27.05.2022

 Accessibility

Accessibility