Редовен програмски надзор врз операторот А1 Македонија

image_pdfimage_print

Скопје, 7 јуни 2022г. – За обврската на операторите на ЈЕКМ во програмскиот пакет којшто го реемитуваат задолжително и бесплатно да ги обезбедат програмските сервиси на јавниот радиодифузен сервис извршен е редовен програмски надзор врз операторот А1 Македонија од Скопје.

При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештајот е достапен на следниот линк:

А1 Македонија –  (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 07.06.2022Accessibility

Accessibility