Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици, октомври – декември 2022 година

image_pdfimage_print

Скопје, 13.01.2023г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработено истражување за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици, за периодот октомври – декември 2022 година.

Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците можат да се преземат на следниот линк.Accessibility

Accessibility