Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците – годишен извештај за 2022г.

image_pdfimage_print

Скопје, 13.01.2023г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработен Годишен извештај за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици во 2022 година.

Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици за 2022 можат да се преземат на следниот линкAccessibility

Accessibility