Редовни програмски надзори врз операторите Скрембл, Комбо 2003 и ИП Системс

Скопје, 7 февруари 2024 – Агенцијата изврши редовни програмски надзори врз операторите Скрембл, Комбо 2003 и ИП Системс за обврските за регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат. При надзорите не се констатирани прекршувања.

 Извештаите се достапни на следните линкови:

Скрембл – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 06.02.2024

Комбо – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 06.02.2024

ИП Системс – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 06.02.2024Accessibility

Accessibility