Анализа на родовите аспекти во ТВ програмите за деца: Градиме ли критичка свесност кај децата?

image_pdfimage_print

Анализа на родовите аспекти во ТВ програмите за деца: Градиме ли критичка свесност кај децата?

Дебата организирана од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги и Институтот РЕСИС

Нов термин – 29 ноември 2021 (понеделник), од 10:30 до 11:30 часотAccessibility

Accessibility