Редовен програмски надзор врз операторите ОВЕР ТХЕ ТОП и ТОТАЛ ТВ

image_pdfimage_print

Скопје, 29.11.2019г. – Врз операторите ОВЕР ТХЕ ТОП и ТОТАЛ ТВ извршен е редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите кои ги реемитуваат операторите. При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештаите од надзорите може да се преземат на линковите:

ОВЕР ТХЕ ТОП – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 28.11.2019

ТОТАЛ ТВ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 28.11.2019Accessibility

Accessibility