Коригиран Извештај со податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици, за првиот квартал од 2020 година

image_pdfimage_print

Скопје, 16 април 2020г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработено истражување за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици,  за првиот квартал од 2020 година.

Поради техничка грешка во податоците за неделниот досег на локалните радиостаници, направена е корекција на страната 21 од Извештајот.

Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците, за првиот квартал од 2020 година, можат да се преземат на следниот линкAccessibility

Accessibility