Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на Телевизиските станици – Годишен извештај за 2021 година

image_pdfimage_print

Скопје, 17.01.2022г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработен Годишен извештај за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици во 2021 година. 

Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици за 2021, можат да се преземат на следниот линкAccessibility

Accessibility