image_pdfimage_print

Седница бр.42 – 18.11.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 42-та седница ја одржа на 18.11.2022 година (петок), со почеток во 14:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.41 – 03.11.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 41-та седница ја одржа на 03.11.2022 година (четврток), со почеток во 14:00 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Седница бр.40 – 20.10.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 40-та седница ја одржа на 20.10.2022 година (четврток), со почеток во 13:20 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Јавна седница бр.8 – 20.10.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 8-та Јавна седница ја одржа на 20.10.2022 година (четврток), со почеток во 13:15 часот, преку видео конференциска врска. … […]

Седница бр.39 – 06.10.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 39-та седница ја одржа на 06.10.2022 година (четврток), со почеток во 14:00 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Седница бр.38 – 29.09.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 38-та седница ја одржа на 29.09.2022 година (четврток), со почеток во 14:30 часот Д Н Е В Е … […]

Седница бр.37 – 29.09.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 37-та седница ја одржа на 29.09.2022 година (четврток), со почеток во 14:15 часот   Д Н Е В … […]

Седница бр.36 – 29.09.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 36-та седница ја одржa на 29.09.2022 година (четврток), со почеток во 14:00 часот Д Н Е В Е … […]

Седница бр.35 – 16.09.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 35-та седница ја одржa на 16.09.2022 година (петок), со почеток во 14:00 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Седница бр.34 – 06.09.2022 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 34-та седница ја одржа на 06.09.2022 година (вторник), со почеток во 12:30 часот, преку видео конференциска врска.   … […]Accessibility

Accessibility