image_pdfimage_print

Хроника од 1-та седница

Скопје, 11.01.2019г. – На вчерашната седница, Советот на Агенцијата ги разгледа Кварталните извештаи за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за периодот од 01.10 … […]Accessibility

Accessibility