image_pdfimage_print

Одлуки/акти од 1-та седница од 05.01.2022

Решение за преземање мeрка јавна опомена за прекршување на член 51 став 1 од ЗААВМУ за Универзитетското радио Студент ФМ 92.9 Заклучок за покренување прекршочна … […]Accessibility

Accessibility