image_pdfimage_print

Одлуки/акти од 33-та седница од 25.08.2022

Заклучок за покренување на прекршочна постапка против ТРД ТВ К&М КИСС&МЕНАДА ДООЕЛ Тетово поради прекршување на член 75-ѓ став 1 од Изборниот законик  Решение за … […]

Одлуки/акти од 28-та седница од 27.07.2022

Заклучок за покренуавње прекршочна постапка против ТРД СИТЕЛ Скопје Заклучок за покренување прекршочна постапка против ТРД КАНАЛ 5 Скопје  

Одлуки/акти од 27-та седница од 19.07.2022

Нацрт-упатство за изменување и дополнување на Упатството за определување на рокот за постапување по решенијата на Агенцијата за преземање мерка   Нацрт-методологија за изменување и … […]Accessibility

Accessibility