Најава за втор јавен состанок на Агенцијата – 27.06.2018 во живо на YouTube каналот на Агенцијата

When:
June 27, 2018 @ 12:00 pm
2018-06-27T12:00:00+02:00
2018-06-27T12:15:00+02:00

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги на 27 јуни 2018 година (среда) со почеток во 12 часот, ќе го одржи вториот јавен состанок за 2018 година.

На настанот, покрај реализираните активности на Агенцијата за вториот квартал од оваа година, ќе бидат презентирани и активностите и мерките за воведување на 5G во Република Македонија.

Агендата за вториот јавен состанок за 2018 година може да се преземе на следниот линк

Пријавата за учество на вториот јавен состанок за 2018 година може да се преземе на следниот линк 

 Accessibility

Accessibility