Најава за настан за Говор на омраза во медиумите – 12 Април 2018

When:
April 12, 2018 @ 1:00 pm
2018-04-12T13:00:00+02:00
2018-04-12T13:15:00+02:00

На 12 Април 2018 година со почеток во 13:00 часот, во хотелот „Холидеј Ин“, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги и Советот на Европа, организираат настан посветен на говорот на омраза во медиумите.

На настанот ќе биде промовирана публикацијата „Регулаторните тела за медиуми и говорот на омраза“ и наодите од истражувањата за известувањето за Ромите во медиумите и за застапеноста во медиумите на ЛГБТИ заедницата.Accessibility

Accessibility