Најава за прв јавен состанок за 2019 година – 29.03.2019 во живо на YouТube каналот на Агенцијата

When:
March 29, 2019 @ 12:00 pm
2019-03-29T12:00:00+01:00
2019-03-29T12:15:00+01:00

На 29 март (среда) со почеток во 12 часот, Агенцијата ќе го одржи првиот јавен состанок за 2019 година.

На состанокот покрај реализираните активности на Агенцијата за првиот квартал од оваа година, во пресрет на кампањата за претседателските избори 2019 година и за локалните избори во три општини, Агенцијата ќе потсети на правилата кои се однесуваат на радиодифузерите за изборно медиумско претставување, со посебен фокус на имплементацијата на одредбите за платено политичко рекламирање.

Јавниот состанок ќе се одржи во просториите на Агенцијата, конференциска сала – втори кат.Accessibility

Accessibility