Најава за работен состанок – 5.12.2018г.

When:
December 5, 2018 @ 12:00 pm
2018-12-05T12:00:00+01:00
2018-12-05T12:15:00+01:00

Скопје, 5.12.2018г. – Денес, со почеток во 12 часот, Агенцијата ќе одржи работен состанок во рамки на јавната расправа за утврдување на потребата за изменување и дополнување на Правилникот за содржината и формата на пријавата за евидентирање во регистарот на оператори кои реемитуваат програмски пакети и на потврдата за регистарција на програмски пакети/сервиси.Целта на состанокот е да се слушнат мислењата и ставовите на сите засегнати страни во однос на предлогот за измена на овој Правилник, доставен од Македонската медиумска асоцијација (ММА).

Состанокот ќе се одржи во просториите на Агенцијата, конференциска сала – втори кат.Accessibility

Accessibility