Најава за состанок за текстот на Регулаторната стратегија за развој на аудио и аудиовизуелната дејност за периодот од 2019 до 2023 година – 21.02.2019г.

When:
February 21, 2019 @ 12:00 pm
2019-02-21T12:00:00+01:00
2019-02-21T12:15:00+01:00
Cost:
Free

На 21 февруари 2019 година (четврток), во 12:00 часот, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги организира состанок на којшто ќе се разгледува текстот на работна верзија на Регулаторната стратегија за развој на аудио и аудиовизуелната дејност за периодот од 2019 до 2023 година, по добиените предлози и мислења.

Состанокот ќе се одржи во просториите на Агенцијата, конференциска сала – втори кат.Accessibility

Accessibility