Njoftim për event në lidhje me Gjuhën e urrejtjes në mediume – 12 Prill 2018

When:
April 12, 2018 @ 1:00 pm
2018-04-12T13:00:00+02:00
2018-04-12T13:15:00+02:00

Më datë 12 Prill 2018 me fillim në ora 13:00, në hotelin “Holiday In”, Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dhe Këshilli i Evropës, organizojnë një event kushtuar gjuhës së urrejtes në mediume.

Me këtë rast do të promovohet publikimi “Trupat rregulluese të mediumeve dhe gjuha e urrejtjes” si dhe konstatimet nga hulumtimi i informimit për Romët në mediume si dhe për përfaqësimin e bashkësisë së LGBTI në mediume.Accessibility

Accessibility