Njoftim për takimin e dytë public – 27.06.2018

When:
June 27, 2018 @ 12:00 pm
2018-06-27T12:00:00+02:00
2018-06-27T12:15:00+02:00

Agjencija për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele më 27 qershor 2018 (e mërkurë) me fillim prej ora 12, do ta mbaje takimin e dytë publik për vitin 2018.

Në këtë takim, përveç aktiviteteve të realizuara të Agjencisë për tremujorin e dytë të këtij viti, do të prezantohen aktivitetet dhe masat për futjen e 5G në Republikën e Maqedonisë.

– Agjenda e takimit publik të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2018, mund të merret në këtë link

– Fletëparaqitja për pjesëmarrje në takimin publik të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2018, mund të merret në këtë  linkAccessibility

Accessibility