Локални избори 2021

image_pdfimage_print

 

Упатство за платеното политичко рекламирање за Локалните избори 2021 – 24.09.2021

Упатство за потврдување на извештаите за емитувано платено политичко рекламирање

 

 

Публикација – Дезинформации и изборни кампањиAccessibility

Accessibility