Donacion nga ASHMA për familjet e personave të ndjerë nga zjarri në spitalin në Tetovë

image_pdfimage_print

Shkup, 9 shtator 2021 –Këshilli i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në senacën e 25-të për vitin 2021, miratoi vendimin për ndarjen e ndihmës financiare njëherëshe për familjet e personave të cilët humbën jetën në zjarrin në spitalin modular për pacientët me Kovid në Tetovë, në vlerë prej 60.000 denarë për familje.

Mjetet financiare do të paguhen në një llogari të veçantë bankare të Kryqit të Kuq të RMV

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele shpreh ngushëllimet e thella për familjet e të ndjerëve.


Accessibility

Accessibility