U miratua Udhëzimi për reklamim të paguar politik për Zgjedhjet lokale 2021

image_pdfimage_print

Shkup, 21 shtator 2021– Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme të 27-të, e miratoi Udhëzimin për reklamim të paguar politik për Zgjedhjet lokale 2021.

Në të u përcaktua mënyra e zbatimit të nenit 75-gj paragrafi 1 dhe 2 nga Kodi zgjedhor në Zgjedhjet lokale për anëtarë të këshillit komunal dhe këshillit të Qytetit Shkup, dhe për kryetar komune dhe për kryetar të Qytetit të Shkupit, me qëllim që të sigurohen rregulla precize për kohën e lejuar të programit të paguar politik në kohë reale emetim të programit në radiot dhe televizionet.

Udhëzimi për reklamim të paguar politik për Zgjedhjet lokale 2021 është në dispozicion në linkun e rradhës.Accessibility

Accessibility