1

Njoftim për takimin e tretë publik më 24.09.2019 direkt në kanalin e YouTube të Agjencisë

Shkup, 23.09.2019. – Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale Takimin e Tretë Publik do ta mbaje me datë 24 Shtator 2019 (e martë), me fillim prej ora 12.

Përveç aktiviteteve të realizuara të Agjencisë për tremujorin e tretë të këtij viti, do të prezantohen gjetjet kryesore nga Analiza e Tregut të Shërbimeve Mediatike Audio dhe Audiovizuale për vitin 2018.

Në mbledhjen do të promovohen infografikat për arsimim mediatik – Pas titujve dhe “Lajmet e rreme”, të cilat Agjencia  i ka shtypur në dy gjuhë maqedonisht dhe shqip.