1

31 tetori dhe 1 nëntori janë ditë të hapura për vizitë në Agjencinë

Shkup, 20.10.2019 – Në kuadër të Ditëve të arsimimit mediatik, Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele nga data 31 tetor deri më 1 nëntor organizon ditë të hapuara për vizitë të institucinit.

Këto dy ditë, qytetarët do të kenë mundësi nga afër  të njihen me kopetencat dhe punën e përditshme të agjencisë, si dhe projektet dhe aktivitetet që Agjencia ndërmerr për të ngritur nivelin e arsimimit mediatik në vendin tonë

Më 31 tetor Agjencia mund të vizitohet në këto termine  09:30 – 10:30 dhe prej ora 11:00 – 12:00, ndërsa me 1 nëntor në terminin prej ora 11:00 deri 12:00.

Pjesëmarjen tuaj mund ta konfirmoni në adresën elektornike j.ismaili@avmu.mk ose në tel. 02/3103 – 406