Informacion mbi ndryshimin e kanaleve të transmetimit në A1 Maqedoni

image_pdfimage_print

Shkup, 6 nëntor 2019 – Operatori i multipleksit dixhital tokësor, А1 Maqedini SHPKNJP, njofton se është duke ndërmarrë aktivitete për ndryshimin e kanaleve në rajonin e transmetimit Boskia D-4 që përfshin qytetet e Strumicës, Gjevgjelisë, Dojranit, Valandovës dhe Radovisit me një mjedis më të gjerë.

Aktivitetet do të zhvillohen në dy faza, edhe atë në 07.11.2019 dhe 14.11.2019. Përdoruesit që shikojnë përmbajtje televizive përmes antenës DVB-T duhet të skanojnë përsëri kanalet.Accessibility

Accessibility