ASHMA do të dhurojë një milion denarë për të ndihmuar Shqipërinë

image_pdfimage_print

Shkup, 06.12.2019 – Këshilli i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot solli vendim për ndrajen e mjeteve financiare me vlerë prej një milion denarë – donacion për të riparuar pasojat e tërmetit që goditi qytetin e Durrësit, Republika e Shqipërisë më 26.11.2019.

Fondet do të paguhen në një llogari të veçantë të dedikuar për Kryqin e Kuq të Maqedonisë – Fondit të Solidaritetit.

Agjencia shpreh ngushëllime për familjet e viktimave dhe popullin shqiptar.Accessibility

Accessibility