Shpenzimet e drejtorit të Agjencisë për gjysmën e dytë të vitit 2019

image_pdfimage_print

Shkup, 31.12.2019 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në pajtim me përpjekjet për transparencë dhe llogaridhënie, e njofton opinionin lidhur me shpenzimet e drejtorit të Agjencisë d-r Zoran Trajçevski e njofton opinionin publik si më poshtë:

Në gjysmen e dytë të vitit 2019, respektivisht në periudhën  nga 1 korriku e deri më 31 dhjetor 2019, drejtori  Zoran Trajçevski gjatë realizimit të funksionit të tij në gjysmën e dytë të vitit të kaluar ka bërë shpenzime në shumë të përgjithshme prej 351.141,00 denarë edhe atë në këto pika:

  1. Gjatë udhëtimeve jashtë vendit  – 233.523,00 denarë prej të cilave:
  • për bileta aeroplani –– 104.245,00 denarë dhe
  • për akomodim hotelerik– 129.278,00  denarë.
  1. Shpenzimet e reprezentacionit, ose shërbime hotelierike me përfaqësuesit e trupave rregullatore për mediat, përfaqësues diplomatikë dhe partnerët e biznesit – 103.166,00 denarë.
  2. Për telefonin celular zyrtar – 14.452,00 denarë.


Accessibility

Accessibility