DËNOJMË FYERJET DHE KËRCËNIMET DREJTUAR GAZETARES MERI JORDANOVSKA

image_pdfimage_print

Shkup, 12.01.2020 – Agjencia për shërbmie mediatike audio dhe audiovizuele ashpër I dënon fyerjet dhe kërcënimet drejtuar gazetares Meri Jordanovska dhe u bën thirrje institucioneve përkatëse që të hetojnë dhe të procedojnë me rastin.

Gazetarëst, respektivisht mediat, punojnë në interest të publikut dhe janë një nga korrigjuesit kryesorë dhe nxitësit e proceseve demokratike. Prandaj, çdo lloj presioni, kërcënimi dhe sulmi ndaj gazetarëve po rrezikojnë lirinë e informacionit dhe janë absolutisht të papranueshme.

 Accessibility

Accessibility