Hapet debati publik lidhur me Draftin e Metodologjisë për monitorimin e prezantimint mediatik zgjedhor dhe Draft Udhëzime për konfirmimin e raporteve për emetimin e RPP

image_pdfimage_print

Shkup, 28.02.2020 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele nga sot hap debat publik lidhur me tekstin e Draftin e Metodologjisë për monitorimin e prezantimint mediatik zgjedhor dhe Draft Udhëzime për konfirmimin e raporteve për emetimin e Reklamimit të paguar politik 

 Agjencia i fton të gjitha palët e interesuara që me mendimet dhe propozimet e tyre të marrin pjesë në debatin publik dhe të njëjtat t’i dorëzojnë në formë të shkruar, në adresën elektronike contact@avmu.mk.  

Debati publik është i hapur deri më datë 6 mars 2020.Accessibility

Accessibility