ASHMA shqyrton masat për të lehtësuar punën e radiodifuzerëve

image_pdfimage_print

Shkup, 19 mars 2020 – Duke marë parasysh pozicionin e mediumeve në kushte të shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme për shkak të virusit korona, rolin e tyre përgjegjës social, si dhe pasojat e mundëshme ndaj punës së tyre ekonomike, Agjencia për shhërbime mediatike audio dhe audiovizuele po shqyrton një sër masash me çka do tju kishte lehtësuar punën radiodifuzerëve.

Masat, synimi i të cilave është tu mundësohet funksionimi pa pengesa i radiodifuzerëve, Këshilli i Agjencisë do të sjelle vendim në seancën e ardhëshme e cila do të mbahet të mërkuren.

Njëkohësisht, Agjencia u bën thirje të gjithë radiodifuzerëve të punonjësve mediatik t’u siguroj atyre masat mbrojtëse të nevojshme për të kryer me siguri punën e tyre.Accessibility

Accessibility