ASHMA do të dhuroje mjete financiare shtesë pët TV Vis

image_pdfimage_print

Shkup, 29 mars 2020 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele do të dhuroje mjete financiare për TV Kanal Vis Strumicë me qëllim që ti ndihmoje televizionit në riparimin nga pasojat e zjarit më 25 mars,  ku u dogj studioja dhe teknika televizive.

Bëhet fjalë për ndarjen e mjeteve financiare shtesë, mbas atyre ku më 25 mar u ishin ndarë të gjithë radiodifuzerëve, mes të tjerëve edhe TV Kanal Vis. Vendimin për donacion, Agjencia qo ta sjelle në seancën e caktuar me 2 prill 2020.

Shpresojmë se televizioni së shpejti do ta kaperceje këtë gjendje dhe se edhe në te ardhmen do të jetë pjesë e pluralizmit mediatik në nivel regjional, respektivisht do të vazhdoje me emetimin e programit dhe përmbajtjeve domethenëse për regjionin D4, e cila përfshin vendet e banuara.Accessibility

Accessibility