Nga data 8 prill akriva e ASHMA-së do të punojë prej 09:00 deri në orën 14:00

image_pdfimage_print

Shkup, 7 prill 2020 – Në pajtueshmëri me vendimet e sjellura nga Qeveria, për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes së popullatës (orës policore) në të gjithë teritorin e shtetit, duke filluar nga nesër, arkivi i Agjencisë do të punojë me orarë të ndryshëm prej orës 09:00 deri në orën 14:00.

SI dhe në periudhën e kaluar, të gjithë subjektët, persona juridik dhe fizik, të gjithë dokumentet të skenuar në mënyrë të qartë dhe të lexuar mund ti dërgojnë edhe nëpërmjet e-adresës: contact@avmu.mk. Dokumentacioni do të konsiderohet i paraqitur siç duhet, për të cilin dërguesi do të njoftohet.

Kjo mënyrë e funksionimit të Agjencisë mbetet në fuqi deri në plotësimin e kufizimeve të përcaktuara nga Qeveria.Accessibility

Accessibility