Arkivi i Agjencisë nga 23 prilli do të punojë prej 8.30 deri në 16.30

image_pdfimage_print

Shkup, 22 prill 2020 – Sipas vendimit të Qeverisë për të ulur kufizimet në lëvizje, pra ndryshimin e ndalimit dhe regjimin special të lëvizjes së popullsisë (orën e policisë) në të gjithë territorin e vendit dhe Vendimin për përcaktimin e orarit të orarit të punës, arkivi i Agjencisë, duke filluar nga nesër, do të punojë me orar të plotë, nga 08:30 deri në 16:30.

Duke pasur parasysh që masat e tjera të marra nga Qeveria për të parandaluar dhe mbrojtur kundër koronavirusit (COVID-19) mbeten në fuqi, të gjitha subjektet, personat juridikë dhe individët, si dhe në të kaluarën, të gjithë dokumentacionin në formë të skanuar qartë të lexueshme, mund të paraqesin dhe përmes postës elektronike: contact@avmu.mk.  Dokumentacioni do të konsiderohet i paraqitur siç duhet, për të cilin dërguesi do të njoftohet.Accessibility

Accessibility